Våre virtuelle løsninger; med brukeren i fokus

TeknologiVR – nå med og uten briller, på din smarttelefon, nettbrett eller PC
Har du prøvd VR allerede? Da vet du kanskje også at dette krever som oftest stasjonært utstyr som Oculus Rift, Playstation VR eller lignende, noe som begrenser brukervennligheten.

Vår unike VR løsning fungerer på alt fra smarttelefoner og nettbrett til PC – også UTEN bruk av briller. Om du ønsker en enda mer «ekte» opplevelse tilbyr vi våre kunder VR-briller til en femtilapp som du klipser direkte på smarttelefonen din – perfekt å dele ut på et salgsmøte eller å sende hjem til utvalgte kunder😉

Visningen er like fin via smarttelefon, nettbrett eller på PCen. Enklere blir det ikke.

Hva koster dette? Er det dyrt?
Svaret er ganske enkelt, nei. Produserer du allerede 3D illustrasjoner hos oss, betaler du kun en liten ekstra kostnad for at vi skal møblere resten av rommet du ønsker å vise i den virtuelle visningen, samt rendre denne i 360 grader. Vanligvis vil dette koste 5 900,- per rom. I tillegg kommer det en fast kostnad på 9 900,- for å lage navigering mellom rommene samt publisere visningen på internett.

Hva er egentlig VR?
Definisjonen på Virtuell virkelighet (VR) er at det er en illusjon, generert ved hjelp av informasjonsteknologi, som gir brukeren en opplevelse av å befinne seg på et annet sted.

Er dette det samme som AR?
Nei. AR står for Augumented Reality, og kalles utvidet virkelighet på norsk. I stedet for å stenge verden ute (som i VR), vil AR-løsninger bygge videre på det du allerede kan se og høre rundt deg – i form av hologrammer og andre virtuelle elementer. Er dette noe for deg? Vi har en helt ny løsning på dette, avtal et møte med oss, så kan vi presentere denne løsningen for dere.

Vårt fokus har vært å gjøre virtuell virkelighet mest mulig brukervennlig – ta en titt på linken under og se selv!Test vår VR løsning

Del artikkelen på Facebook

Send artikkelen til en venn


Kontakt oss for et uforpliktende tilbud.

Northern Visual AS
Org. nr. 880844652 MVA

Damsgårdsveien 97b
5058 Bergen

Telefon: 55 31 19 05
hallaien@northernvisual.no