Finner dine kunder deg på nettet?

Viktigheten av digital markedsføring.Digital markedsføring er bruken av «nye» medier for å komme i kontakt med nye og gamle kunder; Facebook, Instagram, Snapchat og LinkedIn er de mest brukte i skrivende stund – men det popper stadig opp nye kanaler. Så her er det viktig å følge med😉

I digitale medier har man mulighet for å styre hvem som skal se annonsen, om de skal se den flere ganger og hvor annonsen skal vises. Dette gir deg som kunde en unik mulighet for å nå akkurat den kundegruppen du trenger. Digitale annonser har i tillegg lenger varighet, og har lavere terskel for å deles med venner og bekjente, dette gir deg langt bredere eksponering sammenlignet med tradisjonelle medier som TV, radio og avis.Så hva trenger du for å komme i gang?
Det første du trenger for å markedsføre ditt boligprosjekt digitalt er et domene og et nettsted. All digital markedsføring lenkes da til nettsiden hvor kunden får all informasjon som trengs om prosjektet. Vi hjelper deg å finne rette digitale medier, nedslagsfelt og budskap for akkurat din målgruppe. Vi tester kontinuerlig for å se hva som gir best effekt.

Det fine med digital markedsføring er at vi kan analysere resultatet av annonseringen ut fra hvor mange som har klikket på annonsen, kostnad per resultat, nedlastinger av f.eks. prospekt og hvem som har meldt sin interesse for akkurat ditt prosjekt.

Kort fortalt, viktigheten av digital markedsføring og ikke minst hva og hvor du formidler er svært viktig.Del artikkelen på Facebook

Send artikkelen til en venn


Kontakt oss for et uforpliktende tilbud.

Northern Visual AS
Org. nr. 880844652 MVA

Damsgårdsveien 97b
5058 Bergen

Telefon: 55 31 19 05
hallaien@northernvisual.no